.

.

Zdjela za dekorativnu zdjelu s plažom - zdjele od koralnih grebena, zdjele za driftwood i keramiku za morsku nautičku stolu za stol.

Zdjela za dekorativnu zdjelu s plažom - zdjele od koralnih grebena, zdjele za driftwood i keramiku za morsku nautičku stolu za stol.

HRK 25.98

Roba
Dostupno je narudžbi

Plava školjka keramička zdjela s poklopcem. Napravljen od sjajne keramičke obojene plave boje, ovaj spremnik ima oblik školjke školjke s teksturiranim poklopcem za dodatnu privlačnost. Podignite poklopac kako biste otkrili unutrašnjost školjke, što je savršeno za pohranu svega što biste željeli predstaviti u prekrasnoj plaža. Dimenzije : duljina : 4 1/8 "Širina : 4 3/4" Visina : 2 3/8 ". Plava školjka keramička zdjela školjke s poklopcem. Napravljena od sjajne keramičke obojene plave boje, ovaj se spremnik može pohvaliti oblikom školjke s školjkom s a Teksturirani poklopac za dodanu privlačnost. Podignite poklopac kako biste otkrili unutrašnjost školjke koja je savršena za pohranu svega što biste željeli predstaviti u raskošnom plažnom zdjeli. Dimenzije : dužina : 4 1/8 "Širina : 4 3/4" Visina : 2 3/8 ". Plava školjka keramička zdjela s poklopcem. Napravljen od sjajne keramičke obojene plave boje, ovaj spremnik ima oblik školjke školjke s teksturiranim poklopcem za dodatnu privlačnost. Podignite poklopac kako biste otkrili unutrašnjost školjke, što je savršeno za pohranu svega što biste željeli predstaviti u prekrasnoj plaža. Dimenzije : duljina : 4 1/8 "Širina : 4 3/4" Visina : 2 3/8 ".

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji