.

.

Svi smo ovdje ludi, neonska slova s natpisima, smiješni prometni znakovi koji osvjetljavaju barsku sobu, ured, spavaću sobu 16. 9.

Svi smo ovdje ludi, neonska slova s natpisima, smiješni prometni znakovi koji osvjetljavaju barsku sobu, ured, spavaću sobu 16. 9.

HRK 71.98

Roba
Dostupno je narudžbi

Poznata izreka "neonsko svjetlo : svi smo ovdje ludi" jedan je od mojih najdražih citata.Inspirativni citati Neon LED inspiriran je klasičnim crtićima.Mora postojati noćno svjetlo "svi smo ovdje ludi" za sve obožavatelje Alice!. Veličina i zaslon : Veličina neonskog natpisa u 92,30 cm / 16,9,11,8 inča,a LED znak u 90 inča dolazi s 70-inčnim kabelom za napajanje. Također ćemo osigurati metalni lanac koji odgovara dvije rupe na modernom neonskom rasvjetnom tijelu.Nećete morati brinuti o tome kako će biti obješeni neonski vijenci za obiteljske ukrase. Siguran materijal : neonska dječja crtana svjetiljka izrađena je od akrilne podloge i silikonske trake za svjetiljku. Sigurnost i pouzdanost, pružajući vam veću jednostavnost korištenja. Neonsko osvjetljenje slova ne predstavlja rizik od pregrijavanja ili oštećenja stakla prilikom uređenja spavaće sobe. Napaja se iz Bustera : u dekoru je dobro poznata izreka "neonsko svjetlo svijetli kada se napaja iz sigurnog Bustera (može se priključiti u utičnicu, računalo ili mobilni punjač), tako da se može koristiti bilo gdje.Bijela LED svjetla su 5 V, nema potrebe za korištenjem pretvarača, lako možete upaliti neonska svjetla. Primjena : neonski svjetlosni natpisi za Noć vještica savršen su poklon za obožavatelje Alice, djecu, tinejdžere, djevojčice, dječake, sinove, kćeri.Neonski natpis za spavaću sobu, dnevni boravak, dom, dječju sobu, igraonicu, mušku špilju, ured, školu, bar, klub, trgovinu, zidni ukras za zabave. Usluga : svaka se pošiljka pažljivo provjerava i šalje, a nadamo se da će svaki kupac dobiti našu robu na poklon. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, ne ustručavajte se kontaktirati s klijentima, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata!.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji